Conovation

Accelereer uw productie met TurboCast®

 

TurboCast®  is een nieuw, revolutionair hulpstoffensysteem van Chryso welke een significante acceleratie van uw productieproces mogelijk maakt.

Verkorting van doorlooptijden leidt tot verbetering van uw rendement en optimaliseert uw kosten.

btm - project gietvloer


Door deze recente, innovatieve acceleratie van vroege sterkte door het TurboCast® systeem kunnen oplossingen geboden worden. Te denken valt aan:

Verhoging van de productie-omvang: door een korter verblijf van het beton in de mal is het mogelijk om 2 x daags te storten, zonder te investeren in (extra) equipment. Het systeem maakt het dus mogelijk om ‘ín te lopen’ op uw planning of additioneel te produceren.

Efficiëncy-verbetering van uw fabriek: het TurboCast® systeem maakt het mogelijk om productie-uren terug te dringen

Voorkomen van energiekosten gemoeid met verwarmen/stomen van gestort beton:
TurboCast® is een substituut voor het behandelen van gestort beton met stoom en warmte. Hierbij is de sterkte-ontwikkeling gegarandeerd zonder extra uithardtijd. U hoeft niet te investeren in verwarmingssystemen en het onderhoud daarvan.

TurboCast® is een hulpstoffensysteem gebaseerd op 3 producten:
CHRYSO®Turbo F50: maakt extreme sterkte-ontwikkeling mogelijk van jong beton
CHRYSO®Cast M50: voorziet in de gewenste opentijd/verwerkbaarheid
CHRYSO®Fluid Premia: superplastificeerder uit de Premia reeks, afhankelijk van de gebruikte bindmiddelen en vereiste betonperformance

Conovation, in samenwerking met Chryso kan u voorzien van een specifieke diagnose welke rekening houdt met de vereiste sterkte-ontwikkeling, doorlooptijden en kostenformulering.

 Turbocast