Conovation

Markten

Transportbeton of mortel voor prefab producten; Conovation levert u de beste ingrediënten voor het mooiste beton. Bij onze producten hoort het advies van de specialist.

Uw klant is kritisch en vertrouwt op uw kennis. Conovation staat u graag bij in dit proces. U kunt zich onderscheiden door afstemming van uw bedrijfsprocessen op die van uw klant. Conovation heeft de kennis en vaardigheden in huis om u hierin te adviseren

con - betonblokken

Transport beton
Betonmortel. Grote transportafstanden, lange uitlostijden en goede
verpompbaarheid waren nog nooit zo eenvoudig te realiseren. De klant
vertrouwt op uw kennis. Conovation staat  u graag bij in dit proces.

Het Conovation productenpakket biedt u alle mogelijkheden uw klant te
voorzien van het beste betonmortelproduct.

Prefab beton
U produceert prefab betonproducten. De veelzijdigheid van uw
productieproces en de vereiste productkwaliteit vragen dan om een
specifieke benadering van uw betonspecie-ontwerp.

Moderne mengselontwerpen vragen naast kennis op macroniveau aanvullende vaardigheden op het gebied van microtechnologie. Een efficiënt ontwerp is op deze technologie gestoeld; packing density en rheologie zijn begrippen die voor Conovation inhoud hebben. Conovation heeft de kennis en kunde in huis om u vanuit uw grondstoffenpakket te adviseren om te komen tot een perfect eindproduct. 

Internationaal
Conovation heeft klanten, leveranciers en contacten in binnen- en buitenland. Vanuit deze brede oriëntatie komen onze mensen dagelijks in aanraking met de nieuwste technieken, technologieën en innovaties. U doet er uw voordeel mee.