Markten

Conovation: vaste partner van de betonindustrie

Bent u werkzaam in de prefab betonbouw of juist transportbeton? Zorg dat uw beton voldoet aan de hoogste wensen en eisen dankzij de vul- en hulpmiddelen van Conovation. Wij voorzien betonfabrieken en andere betonproducenten van zowel technisch-technologisch advies op het gebied van betonoptimalisatie, als op maat afgemeten vul- en hulpstoffen. Deze kunnen wij desgewenst tevens mixen in onze eigen mengerij. Zo helpen wij u van begin tot eind.

Advies en mix op maat

Wij starten altijd met een verkennend gesprek. U kunt hierin uw wensen en eisen kenbaar maken. Wilt u de kostprijs van uw beton verlagen? Wilt u uw beton verduurzamen? Of loopt u tegen problemen aan op het gebied van verpompbaarheid? Wat uw vraag ook is, wij gaan er graag mee aan de slag. Zo beschikt u binnen de kortste keren over een deskundig advies voor het optimaliseren van uw betonmengsel. Vervolgens kunt u ervoor kiezen uw hulp- en vulstoffen tevens bij ons af te nemen. Wij leveren deze los, maar kunnen, zoals gezegd, ook een unieke mix voor u maken in onze eigen mengerij. Zo proberen wij u in iedere situatie van dienst te zijn.

Produceert u uw beton prefab of handelt u in transportbeton? Neem gerust contact op met Conovation om de mogelijkheden te bespreken. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel naar tel. 085-27 323 56. Wij gaan graag met u in gesprek.