Carrières de la Vallée Heureuse ( CVH ) is al jaren een trouwe leverancier van Conovation – een samenwerking waar Conovation trots op is en die we koesteren. Het mooie roomwitte Conovfil CR98 wordt van CVH in Rinxent betrokken. Door deze kleur is het product van CVH uitermate geschikt voor toepassingen in schoon, esthetisch prefab beton. Ook in mengsels met witte cement is Conovfil een ideale vulstof.

CVH is één van de grootste producenten van kalksteen filler in West-Europa. CVH heeft sinds 2021 haar productiecapaciteit verhoogd door een tweede maalinstallatie in gebruik te nemen. Hiermee is zowel de capaciteit en beschikbaarheid zijn vergroot en leverbetrouwbaarheid ook bij groeiende afname geborgd blijft.

Via dochteronderneming Carbocia ( www.carbocia.fr ) wordt de kalksteen filler geleverd in tal van verschillende industrieën : landbouw, dierenvoeding, premix, tapijt, bitumen, waterzuivering, bouwmaterialen, …

Quote: Wim De Jonge / Carbocia

Reeds sinds 2004 werkt CVH/Carbocia met Conovation als exclusieve verdeler van Conovfil CR98 kalksteen filler in de Nederlandse markt.

Hun expertise van de nieuwste ontwikkelingen in beton- en bouwmaterialen, hun kennis van de lokale Nederlandse markt, en het voordeel van een eigen transportbedrijf, hebben geleid tot de zeer succesvolle samenwerking tussen CVH/Carbocia en Conovation.”

unquote:

Beton met uitzicht over ber

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan