“Met een eigen professionele transportservice zorgen wij ervoor dat jouw producten tijdig, veilig en professioneel worden geleverd”
CO2

Voordelen

Waarom onze hulp?

Altijd op tijd

Met 30 voertuigen onderweg kunnen wij altijd snel schakelen voor een tijdige levering bij onze klanten. Onze planning begrijpt hoe belangrijk een tijdige soepele levering is. Hier ligt onze uitdaging!

Diverse attesten

Met attesten kun je tot 35% cement een-op-een vervangen. Wij bieden attesten aan voor elke gewenste cementcombinatie.

Veiligheidsvoorraad

We beschikken over extra opslagcapaciteit voor onvoorziene storingen in de supply chain.

Veilig onderweg

Veiligheid staat voorop bij Hurkmans Transport. Alle chauffeurs zijn VCA gecertificeerd en hebben allen BHV cursussen gevolgd.

Hurkmans hecht waarde aan een rustige defensieve rijstijl. Hierdoor verlagen we niet alleen ons dieselverbruik maar ook het risico op schades onderweg. Wij doen er alles aan om op tijd te komen. Echter mag dit nooit ten kosten gaan van de veiligheid onderweg, stress voor de chauffeur of het brandstofverbruik en daarmee onze belasting op het milieu.

Nederlandstalige chauffeurs

Goede communicatie is van uiterst belang voor een soepele en veilige levering van onze producten. Bij de instructie voor het lossen dient het immers 100% duidelijk te zijn waar de chauffeur mag gaan staan en in welke silo hij mag lossen. Om de kwaliteit van onze service te borgen, maken wij uitsluitend gebruik van Nederlandssprekende chauffeurs welke allen affiniteit hebben met de bouw.

Brandstof

Hurkmans probeert het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot continu te verlagen. Door middel van allerlei brandstofmonitoringsystemen en rijtrainingen zijn wij continu bezig om nog zuiniger te rijden en daarmee zo min mogelijk CO2 uit te stoten.

Voor extra CO2 reductie bieden wij de optie om transporten met HVO100 uit te voeren. Met deze brandstof wordt 90% minder CO2 uitgestoten afkomstig uit fossiele brandstoffen.

Beton met uitzicht over ber

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan